KUINKA PIDÄN KASVOJENI IHON KUNNOSSA?

Kuinka pidän kasvojeni ihoni kunnossa ympäri vuoden kaiken hikoilun, meikkaamisen ja yleensäkin elämisen keskellä? Tässä siihen vastaus!

*Kaupallinen yhteistyö MAYBEAUTYN kanssa

VIIKOITTAINEN HOITO KASVOILLE

Kun hikoilee paljon, meikkaa jne, ihohuokoset tukkeutuvat helposti, ihoon jää likaa (vaikka joka ilta ja aamu kasvot peseekin) ja tämä saattaa aiheuttaa epäpuhtauksia. Senpä takia tehopuhdistan ihoni ja kuolleen ihosolukan viikoittain MAYBEAUTYN Face Gel-kasvonaamiolla.

Geeli levitetään iholle, hierotaan kevyesti kunnes kuolleen ihosolukon voi nähdä pieninä murusina ja huhdellaan vedellä. Tämä vie siis vain muutaman minuutin viikosta. 😉 Face Gel poistaa iholta kuolleen ihosolukon ja myös avaa ihohuokoisia, tehden ihosta puhtaamman, kirkkaamman ja yleisesti ottaen niin PALJON paremman näköisen!

Huomaatteko kuolleen ihosolukon ihon pinnalla? Lovely. 😀

KUUKAUSITTAINEN TEHOHOITO

Kerran kuussa puhdistan vielä vähän tehokkaammin ihoni kuukauden aikana sinne kertyneistä kuona-aineista, meikkijäämistä yms.. Silloin käytän MAYBEAUTYN Pore Maskia.

 

Valmiina hoitoon!

Tuote levitetään kasvoille, annetaan vaikuttaa 15-30min ja huuhdellaan pois vedellä. Naamio pienentää ihohuokosia ja ihosta tulee tasaisempi sekä kirkkaampi. Meikkikin näyttää taas paremmalta iholla! 😀

Annetaan vaikuttaa ja odotellaan lopputulosta!

SUPER PUHDISTUS

Kun haluan oikein kunnolla syväpuhdistaa ihoni, esimerkiksi ennen kesää, ulkomaanmatkaa jossa haluaisin kasvoni ruskettuvan tai jos minulla on tiedossa kasvokuvaukset, jolloin kasvoni ovat pääosassa. Käytän tällöin MABEAUTYN The Incredible Face Maskia.

Naamio levitetään kasvoille siveltimellä, annetaan kuivua 30-45min ja sen jälkeen se “kuoritaan” iholta käsin. Mikäli ihosi on herkkä (kuten minulla), laita naamion alle ohuen ohut kerros hunajaa ennen levitystä!

Hunajaa alle!

 

Levitetään siveltimellä, mikä on muuten äärimmäisen helppoa!

 

Ja annetaan vaikuttaa!

Naamio imee itseensä epäpuhtaudet ja mustapäät, jolloin iho oikeasti syväpuhdistuu. Kasvoihin tarttuu jälleen rusketus ja kuvauksissa kasvoni hehkuvat eikä ihoni ole epätasainen, samea tai mustapäitä täynnä.

 

Ihanan puhdas ja kuulas iho!

Mikäli sinäkin haluat pitää ihosi kunnossa näillä tuotteilla, saat nyt -30% alennuksen koodilla janette30 MAYBEAUTYN verkkokaupasta! Äkkiä siis shoppailemaan ja laittamaan iho kuntoon kevättä ja aurinkoa varten! <3

Tästä pääset shoppailemaan! Ihanaa sunnunta-iltaa tyypit! <3

*Tiedustelut PT-palveluista janettekarvonen@gmail.com.

Voit seurata mua myös:

Instagramissa @janettekarvonen

Youtubessa JANE-kanavalla

Snapchatissa @janetteka

Saatat myös pitää näistä julkaisuista...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *