MITEN VÄLTTYÄ JOULUKILOILTA?

Kuinka välttyä joulukiloilta kuitenkin nauttimalla joulusta? 

3-4 päivän totaalinen mättäminen jouluherkkuja ja sohvalla makaaminen, varmasti kerryttävät joulukiloja! Mikäli haluat nauttia joulusta, mutta kohtuudella ja säilyttää linjasi pyhien yli, lue tämä!

Herkuttelu kannattaa jättää 1-2 päivään, mikäli et kunnon hiihtolenkkejä ole tekemässä päivittäin. Jouluherkut, esimerkkinä joulutorttu sisältää n.150-200kcal/torttu. Siitä voikin laskea paljon 5 torttua tekee, melkein 1000kcal! Ja siihen päälle suklaat, piparit, laatikot, kinkku jne… mutta jos herkuttelee vain yhden päivän, ei sillon tarvitse miettiä kuinka paljon syö koska päivässä ei mitään ehdi tapahtua!

Jos sinulla on kuitenkin tiedossa useamman päivän jouluriennot, kannattaa pitää kohtuu mielessä niin pyhien jälkeen ei ole totaalisen väsynyt, voimaton ja turvonnut. Koska silloin arkeen paluu vasta vastenmielistä onkin. Been there done that nuorena tyttönä.

Mikäli aiemmin mainitsemani hiihtolenkit tai muu kova treenaaminen kuuluu suurena osana jouluusi, voi silloin luonnollisesti kulutuksen takia syödä ja herkutella enemmän.

Mutta! Vaikka postaus liittyi ylimääräisten joulukilojen ehkäisemiseen, muistakaa NAUTTIA niistä herkuista ja perheestä ja rauhasta! <3 Joulu on kuitenkin vain kerran vuodessa eikä tee pahaa vaikka muutamana päivänä sinne salillekaan eksyisi. 😉

Itse otan joulun ihan lomailun kannalta ja pidän taukoa treeneistä sen 4 päivää ja 2 päivää aion nauttia herkuista!

HUOMENNA VIELÄ TUBESSA VIDEO ENNEN JOULUA! <3

*Valmennukset/etävalmennukset sekä ruoka-ja treeniohjelmat janettekarvonen@gmail.com!

Voit seurata mua myös:

Instagramissa @janettekarvonen

Youtubessa JANE-kanavalla

Snapchatissa @janetteka

Saatat myös pitää näistä julkaisuista...

2 comments

  1. suosikkijouluherkku? olisiko mahdollista sun tehdä 10 000calorie challenge? youtubessa paljon niitä ja ei montaa suomalaista vissiin 2 löytänyt. uudenvuodenhaaste?

  2. Suosikki jouluherkku on varmastikin erilaiste kalat; lohet, sillit yms.. 🙂

    Ja joku haaste on kyllä suunnitelmissa ensi vuonna tehdä! Haasteet ovat hauskoja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *